Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Σήμερα 28-3-2015  το "Τρένο της αλληλεγγύης" δεν φοβήθηκε την βροχή και έκανε την πλατεία των Αγίων Αναργύρων πιο όμορφη.Το ανταλλακτικό μας παζάρι πήγε πάρα πολύ καλά και το φαγητό που μας μαγείρεψε ο "Άλλος Άνθρωπος" ήταν υπέροχο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους ,από όλους.







Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015


Αυτές οι υπέροχες λαμπάδες είναι φτιαγμένες από το εργαστήρι χειροτεχνίας του "Τρένου της αλληλεγγύης".Μπορείτε να τις αποκτήσετε στις 28-3-2015 ,11 με 5 μ.μ. στην πλατεία Αγ. Αναργύρων προσφέροντας 1 λίτρο λάδι ή μία σακούλα τρόφιμα.Στις 12 μ.μ. θα μαγειρέψει για όλους μας ο "Άλλος άνθρωπος" σας περιμένουμε.







Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Το Σάββατο 7-3-2015 στο στέκι του "Τρένου της αλληλεγγύης" έγινε μια τρυφερή εκδήλωση για το ΚΟΜΠΑΝΙ. Η Μυρτώ Μπολότα η οποία συμμετείχε στην αποστολή, μας μετέφερε με πολύ ζεστασιά τις δυσκολίες διαβίωσης   των προσφύγων οι οποίοι με ψηλά το κεφάλι παλεύουν  για να αποκτήσουν τη ζωή που τους αξίζει. Μια ζωή με αξιοπρέπεια ,ανεξαρτησία ,δημοκρατία ίσα δικαιώματα για όλους.Πράγματι η αλληλεγγύη κρατάει το ΚΟΜΠΑΝΙ  αλλά και τις ζωές μας



.

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015


Κάλεσμα

Το Σάββατο 7-3-2015 στις 8μ.μ. το "Τρένο της Αλληλεγγύης" σας καλεί στο στέκι του Σόλωνος 59 στου Κοκκινόπουλου σε μια ζεστή εκδήλωση αφιερωμένη  στις "γυναίκες του ΚΟΜΠΜΑΝΙ¨".
Στην παρέα μας θα μιλήσει η φίλη μας Μυρτώ Μπολότα μέλος της "Αλληλεγγύης για όλους" άρτι αφιχθείς από το "ΚΟΜΠΑΝΙ".
Την εκδήλωσή μας  θα συνοδεύουν μεζεδάκια και κρασάκι.Σας περιμένουμε όλους και όσοι μπορείτε να φέρεται τρόφιμα με χαρά θα τα δεχτούμε.