Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

SOS - Συλλογή τροφίμων Σάββατο 1/2, 11:00

Παρά τα «success story», οι κοινωνικές συνθήκες όσο πάνε και χειροτερεύουν. Όσοι και όσες το βιώνουμε καθημερινά, ξέρουμε. Οι ανάγκες σε τρόφιμα όσο πάνε και αυξάνονται. Παρεμβαίνουμε εκ νέου, το Σάββατο 1/2, στις 11.00 στο Super Market ''Σκλαβενίτης" στη Λεωφ. Ιλίου 11 (Κύπρου) στη στρογγυλή πλατεία, ώστε να συλλέξουμε όσα περισσότερα τρόφιμα μπορούμε για τα πλέον ευάλωτα νοικοκυριά της πόλης μας. Συναντιόμαστε, συζητάμε και συνδιαμορφώνουμε τις συνθήκες που Συλλογικά θα μας βγάλουν απ' το κοινωνικό αδιέξοδο!

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Παιδικό Μουσικό Εργαστήρι!

Το "Τρένο της Αλληλεγγύης" απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους μικρούς του φίλους, στο ξεκίνημα της μουσικής του ομάδας. Το "Μουσικό εργαστήρι" γεννιέται τώρα και θέλει να γίνει μια ζεστή μουσική αγκαλιά για όλα τα παιδιά της πόλης μας. Σας περιμένουμε στο πρώτο του μάζεμα, τη Παρασκευή 17/1 στις 12:30 στο στέκι του "Τρένου" Παρθενώνος & Διογένους, Ανάκασα

Φωτογραφίες από τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του "Τρένου"

Το "Τρένο" απέδειξε άλλη μια φορά πως ένας διαφορετικός κόσμος είναι εφικτός και γεννιέται μέσα από τη δική μας Αλληλεγγύη. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του "Τρένου" συγκεντρωθήκαμε και ξεφαντώσαμε το χριστουγεννιάτικο μεσημέρι της Κυριακής 22/12. Φάγαμε και ήπιαμε συλλογικά και Αλληλέγγυα και ξεφαντώσαμε με τους εξαιρετικούς μουσικούς - φίλους του "Τρένου". Συγκινηθήκαμε με τη χορωδία των μικρών μας φίλων, μα πάνω απ' όλα στηρίξαμε ο ένας τον άλλο με θετική ενέργεια και αισιοδοξία για να αντιμετωπίσουμε και να αντρέψουμε τη μαυρίλα που έχει πέσει στη ζωές όλων μας. Καλή δύναμη σε όλες και όλους!