Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Αλληλεγγύη , το όπλο των λαών

Το τρένο της Αλληλεγγύης , η πρωτοβουλία κατοίκων Α.Αναργύρων και Καματερού μετακόμισε!

 

Βρισκόμαστε πλέον στην Σολωνος 59 στο Κοκκινόπουλο , σε χώρο που μας παραχώρησαν ευγενικά η Μαρία και ο Βαγγέλης, συνεπιβάτες του τρένου .Τους ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας !

Για το εξοπλισμό του χώρου ευχαριστούμε την "αλληλεγγύη για όλους", και όλους τους φίλους που με προσωπική εργασία και μεράκι μας βοήθησαν στην δημιουργία αυτού του σταθμού αλληλεγγύης .

 

Θα είμαστε πλέον κάθε μέρα στον "σταθμό" απο τις 11:00 εως τις 13:00 απο Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

Με την μετεγκατάστασή μας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε ότι για εμάς , αλληλεγγύη , αντίσταση και αξιοπρέπεια είναι έννοιες που λειτουργούν σαν συνδετικός κρίκος  μεταξύ των ατόμων και των λαών , αλλά πέρα απο την θεωρητική , συναισθηματική και ηθική αξία των λέξεων ,πάνω από όλα αξία έχει για εμάς  η έμπρακτη υποστήριξη η μετάφραση αυτών των λέξεων σε δράσεις και  πράξεις  αλληλεγγύης και υποστήριξης που χρειαζόμαστε όλοι .

 

Σας περιμένουμε και  σας χρειαζόμαστε σε όλες τις δράσεις μας .

Με την νέα περίοδο , εκτός απο τις δράσεις που συνεχίζονται για την τροφή, τα φάρμακα και την υγεία , ξεκινάμε : 

  *ομάδα χειροτεχνίας ( κόσμημα )

  *ομάδα πολιτισμού

  *ομάδα εκμάθησης χορού

  *ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης

 

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα:6974878783 και 2102696156

 

 

Αναζητούμε καθηγητή κιθάρας για τα παιδιά του τρένου , αν κάποιος έχει χρόνο και επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά μαθήματα στους μαθητές μας είναι ευπρόσδεκτος!!!!!!!(επικοινωνία στα ίδια τηλέφωνα)

 

 

Επίσης το Σάββατο 8 Νοεμβριου 2014 στο My Market στο Κοκκινόπουλο θα βρισκόμαστε απο 11:00 π.μ. για να συντονιστούμε ,να γνωριστούμε και να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τις οικογένειες που υποστηρίζουμε .

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου