Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Αποτίμηση της δεύτερης παρέμβασης σε super market της περιοχής μας

Άλλη μία παρέμβαση του "Τρένου" γινε με επιτυχία το Σάββατο 2/2 στο MyMarket της Νικ. Πλαστήρα στου Κοκκινόπουλου. Η ανταπόκριση των συνδημοτών και συνδημοτριών μας ήταν εντυπωσιακή. Φαίνεται ότι η λαίλαπα της φτωχοποίησης που ''απο τα πάνω'' μας επιβάλεται αρχίζει να μας αφυπνά όλες και όλους. Ήταν μια όμορφη μέρα, που γνωρίσαμε και μας γνώρισαν δεκάδες συμπολίτες μας οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας την ίδια όρεξη να βοηθήσουν και να βοηθηθούν και οι ίδιοι.

Μιλήσαμε για πολύ ώρα με συμπολίτες μας που είτε είναι ήδη στα όρια των οικονομικών (και όχι μόνο) αντοχών τους και θέλουν άμμεση βοήθεια έιτε συμπολίτες μας που θέλουν να ενωθούν σε αυτή την προσπάθεια. Ανταλλάξαμε γνώμες και απόψεις για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης και μαζέψαμε τρόφιμα τα οποία καταμετρούμε καταγράφουμε και τα διανέμουμε στα ευάλωτα νοικοκυριά της πόλης που έχουμε ως τώρα καταγράψει.

Με όλους λοιπόν, παλιούς και νέους φίλους ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε νέες δράσεις. Σας περιμένουμε επίσης στο ανοικτό μας στέκι, να συμμετάσχουμε στις Συνελεύσεις μας και να διαμορφώσουμε το πλαίσιο της Αντίστασης και της Αλληλεγγύης που θα αποτινάξει την μιζέρια και την απογοήτευση και θα φέρει την ανατροπή και την ελπίδα.





Τα τρόφιμα και απορρυπαντικά που συλλέγονται, καταγράφονται, τακτοποιούνται, και μοιράζονται σε ευάλωτα νοικοκυριά του Δήμου μας κατόπιν συνεννοήσεως και με κατ' ιδίαν ραντεβού στο σπίτι της κάθε οικογένειας. Έτσι μπορούμε να μιλήσουμε, να γνωριστούμε και να δώσουμε ραντεβού ..γιατί όχι και σε μια επόμενη δράση από κοινού. Άλλωστε είπαμε. Στηρίζουμε και στηριζόμαστε!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου